Usi de garaj

Usi de garaj rulouUsi de garaj sectionaleUsi glisante din aluminiu

 

 

» USI DE GARAJ TIP RULOU

Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intense si prezinta posibilitatea de a fi manevrate manual sau electric.

Sistemul de manevrare electric permite ridicarea acestor usi de garaj printr-o simpla apasare pe buton.

Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, usile tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra.

Confectionata din aluminiu, usa de garaj (rezidentiala) tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala.

Prin modalitatea de inchidere-deschidere, spatiul ocupat de usa de garaj este foarte mic iar accesibilitatea este sporita. Avantajul usilor de tip rulou fata de cele sectionale consta in faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic.

 


» Usi de garaj sectionale

Usi de garaj sectionale – livram in toata tara, consultanta, montaje

Usile de garaj sectionale sunt realizate pentru a fi folosite de catre cei care apreciaza calitatea, estetica si, mai presus de toate, siguranta.

Izolatia foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp*K.

 

Caracteristici usa sectionala izolata termic

 

Avantaje usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale produse de noi au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou , usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica. Materialul trainic din care sunt realizate permit o utilizare intensiva. Usile de garaj isi pastreaza acelasi aspect „ca nou” chiar si dupa nenumarate curatari, fiind foarte rezistente la zgarieturi sau alti factori ai naturii.

 

»Usi glisante din aluminiu

Oricât de mare aţi dori să fie uşa dumneavoastră, mişcarea foilor de uşă culisantă este simplă şi comodă.

Uşa culisantă permite construcţia unor suprafeţe mari vitrate, fără a pierde din funcţionalitate.

Se pot obtine panouri cuprinzând până la 3-4-5 canate, si se poate folosi in nenumarate scopuri :
perete despartitor incaperi
usi dressing room
izolare zona de lucru / zona de odihna
standuri comerciale

Noua uşă culisantă invită la un exerciţiu de imaginaţie, cu diverse posibilităţi de combinaţii de foi fixe şi mobile şi se distinge prin excelente standarde vizuale.

OFERTA USA GLISANTA PENTRU INTERIOR: 299 euro !

– dimensiuni 2000 L x 2500 H , culori alb/maro , geam float;

TOP