Extruplast


Extruplast 6 camere

Extruplast 6 camere – seria Premium Aceasta serie inovativa de produse face diferenta in piata intre producatorii de tamplarie pvc cu profile Extruplast si profilele traditionale. Dubla izolare exterioara si designul inovativ al acestei serii fac din fereastra confectionata cu profile Extruplast alegerea optima a beneficiarilor dumneavoastra.

EXTRUPLAST – preturi mici – profile de calitate

Profilele EXTRUPLAST cu 4 si 6 camere constituie o alegere avantajoasa pentru ca însumeaza caracteristici de izolare termica, fonica, estetice si antiefractie superioare.

• tehnica celor 4 si 6 camere asigură valori înalte de termoizolare [ camerele de izolare termică sunt compartimentele dintre suprafaţa exterioară a profilului, aproximativ paralele între ele, care sunt delimitate stanga-dreapta de pereţii laterali ai profilului şi care asigură izolaţia fonică şi termică];

• având 2 garnituri incluse, asigură garanţia că locuinţa dvs. va fi ţinută departe de murdărie, praf, precipitaţii;

• bagheta de geamuri moderne şi decorative potrivite oricăror tipuri de decoraţiuni;

• în funcţie de opţiune, se pot aplica unul, doua sau trei geamuri, ceea ce va ţine casa dv. departe de zgomotul oraşului;

• prin sistemele de profile de 60 mm cu 4 camere se asigură cea mai economică izolare termică în condiţii climaterice dificile , iar prin profilele de 70 mm cu 6 camere se obtine o solutie excelenta , robusta si economica;

• având un aspect estetic şi un alb pur şi strălucitor, este o alegere excelentă pentru orice locaţie;

• structura concepută asigură măsuri superioare de siguranţă antiefracţie;

• datorită suprafeţelor curate şi strălucitoare se curaţă foarte usor, iar cu aportul substanţelor antistatice praful este redus la minim;

• utilizăm cele mai ergonomice şi durabile sisteme de deschidere şi închidere;

• pentru ca dvs. să beneficiaţi un timp cât mai îndelungat de uşile şi ferestrele Extruplast, tehnologia de ultimă oră şi materia prima din Germania oferă garanţia calităţii.

Garantie integrala 10 ani ! Cele mai bune preturi din tara.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Extruplast 4 camere – seria Lumen


4 camere de termoizolare, grosime constructiva 60mm, pereti exteriori de minim 3mm, Clasa A, Indice de izolare termica 1,3W/M2K, clasa de izolare fonica 4 Seria Lumen este reprezentat de un sistem de succes ce sta la baza primelor profile extrudate de Extruplast, fiind dezvoltat si imbunatatit timp de 5 ani si cu o eficienta demonstrata in tot acest timp.

Astazi beneficiati de gama completa de produse din seria Lumen, o serie de referinta in gama produselor din piata specifica.


Extruplast 4 camere

Profilele EXTRUPLAST se încadreaza în categoria sistemelor de profile clasa A – sunt profile cu 4 camere de izolare termică, cu pereţii exteriori de 3mm şi cu o lăţime de 60mm pentru că însumează caracteristici de izolare termică, fonică sau estetice superioare. .

Extruplast 6 camere – seria Premium

6 camere de termoizolare, grosime constructiva 70mm, pereti exteriori de minim 3 mm, Clasa A, indice de izolare termica 1,1W/M2K, clasa de izolare fonica 5 Aceasta serie inovativa de produse face diferenta in piata intre producatorii de tamplarie pvc cu profile Extruplast si profilele traditionale. Dubla izolare exterioara si designul inovativ al acestei serii fac din fereastra confectionata cu profile Extruplast alegerea optima a beneficiarilor dumneavoastra. Pentru lucrarile dvs. puteti folosi aceleasi profile de cuplare si armaturi ca si la sistemele EcoPremium, Lumen si Economic pentru a va optimiza stocurile dar, de asemenea puteti folosi produse special concepute pentru Seria Premium.


Profile PVC cu izolare termica şi fonica

Profilele sunt rezistente la variaţii mari de temperatură (ger, caniculă). Structura profilului nu permite deformarea la ardere şi, de asemenea, nu este sensibilă la acţiunile factorilor externi: vânt, umiditate ridicată, secetă, raze UV. Profilele Extruplast sunt rezistente la lovituri de 1.5 kg/cmp la o temperatură ambientală de -100°C.

Datorită izolarii fonice extrem de bune, 50-55 dB, aceste profile sunt recomandate şi pentru zone şi locuri sensibile: spitale, şcoli, birouri. Construcţia multicamerală reduce poluarea fonică a încăpererii dvs. Utilizând geamuri cu protecţie sonoră de diverse valori, puteţi obţine liniştea pe care o doriţi.

Motive pentru a alege EXTRUPLAST

EXTRUPLAST este cel mai nou si cel mai modern producator si distribuitor de profile PVC pentru ferestre si usi din Europa de Est — fiind utilata cu tehnologie de ultima generatie GREINER EXTRUSIONTECHNIK – Austria si KRAUSS MAFFEI – Germania.

Fabrica Extruplast este dotată cu tehnologie de ultimă generaţie Greiner Extrusiontechnik – Austria şi Krauss Maffei – Germania, ceea ce îi conferă statutul de cel mai modern producător de profile PVC din Europa de Est. Construcţia şi echiparea fabricii cu materiale şi utilaje austriece şi germane s-a realizat sub atenta supraveghere a Institutului Greiner Group prin intermediul inginerilor şi tehnicienilor germani şi austrieci delegaţi de acest institut în România.

Fabrica Extruplast are de asemenea în dotare un laborator complet utilat cu ajutorul căruia se realizează toate testele necesare asupra profilelor Extruplast, astfel încât acestea să se încadreze perfect în standardele internaţionale. Personalul fabricii are un înalt nivel de specializare dobândit prin instruire în uzinele firmei Greiner, fapt ce constituie o altă garanţie a calităţii profilelor Extruplast.

Culori standard

Profilul Extruplast este disponibil în alb şi patru nuanţe de lemn. La cerere putem furniza profile vopsite în aproape orice culoare din paletarul RAL.
TOP