Rehau

REHAU Euro 60

REHAU Euro 60

Rehau Euro 60 – profil cu 3 camere Cu suprafata neteda si inclinatiile elegante de 45 grade, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 confera un aspect estetic fiecarei case. Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta.
Euro Design 70 – 5 camere

Euro Design 70 – 5 camere

Ferestrele din profile REHAU Euro Design 70 contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il aveti atunci cand reveniti acasa, daca aveti pretentii deosebite in ceea ce priveste designul.
Rehau ECOSOL 5 camere

Rehau ECOSOL 5 camere

Mai multă lumină în viața Dumneavoastră – datorită ferestrelor cu ECOSOL-Design. Sunteți în căutarea unor ferestre la prețuri accesibile, dar în același timp de înaltă calitate, pentru noua Dumneavoastră locuință sau pentru renovarea locuinței actuale?
Euro Design 86 PLus – 6 camere

Euro Design 86 PLus – 6 camere

Datorita ferestrelor Euro Design 86 plus va simtiti bine în caminul dumneavoastra. Adancimea constructiva mare a ferestrelor, de 86 mm, va permite montarea unui sistem de izolare extrem de eficient, cu tripla izolatie. Tehnologia cu mai multe camere foloseste aerul ca mediu de izolatie de eficienta maxima. Astfel, izolatia termica poate atinge valori de…
REHAU Geneo – 6 camere

REHAU Geneo – 6 camere

REHAU Geneo – profil cu 6 camere GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO® puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.
REHAU BRILLANT-DESIGN

REHAU BRILLANT-DESIGN

Izolaţie termică şi design variat Sistemul de profile REHAU Brillant – Design combină izolarea termică performantă cu diversitatea designului. Indiferent dacă alegeţi adâncimea constructivă de 70 mm sau 80 mm sistemul este ideal pentru construcţii noi sau renovări. Realizarea în diverse forme, multitudinea de culori şi modele de canaturi permit multe…
REHAU SYNEGO

REHAU SYNEGO

Senzaţia de bine începe cu o temperatură plăcută. Sistemul de profile SYNEGO asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa dumneavoastră.
Rehau Euro 60 – profil cu 3 camere

Rehau Euro 60 – profil cu 3 camere

Cu suprafata neteda si inclinatiile elegante de 45 grade, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 confera un aspect estetic fiecarei case. Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta. Construite pe baza principiului cu trei camere cu o adancime constructiva de 60mm, ferestrele cu geam termopan sau tripan realizate din profile Euro Design 60 si calitatea sigura a acestora conving si din punct de vedere economic. Bineinteles, Euro Design 60 respecta toate cerintele noilor norme de economisire a energiei.


Adancime constructiva: 60 mm / garnitura de contact Numar de camere: 3 camere Izolare termica: Uf= 1,6 W/m²K Cele mai bune preturi din tara.

Rehau Euro 70 – profil cu 5 camere

Ferestrele sunt o investitie pentru toata viata: indiferent daca construiti sau renovati, va aflati in fata unei decizii importante. Daca puneti accent pe design, confortul locuintei si economisirea costurilor prin izolatie termica eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele REHAU Brillant-Design reprezinta decizia corecta.
Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designuluit. Sistemul fonoizolant, cu adancimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante, se adapteaza intotdeauna standardului consumului redus de energie. Aspectul estetic impecabil este realizat prin designul rotunjit sau oblic al canaturilor si al ramelor.

Caracteristici tehnice:

Adancime constructiva: 70 mm (optional: 80 mm Rame cu design) / garnitura de contact
» Numar camere: 5 camere
Rehau GENEO profil cu 6 camere

Rehau GENEO profil cu 6 camere

GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO® puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.RAU-FIPRO®, reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel. Prin RAU-FIPRO® , dupa constructia avioanelor si Formula 1, acest compozit de fibre se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.Caracteristici
 • Adancime constructiva: 86 mm / garnitura mediana
 • Numar de camere: 6 camere
 • Economie de energie: pana la 76% (baza de comparatie: fereastra lemn / PVC cu Uw =2,7 W/m²K)


Avantaje • Sistem de profile pentru ferestre complet armat, fara armatura de otel suplimentara
 • Stabilitate exceptionala datorita materialului Hightech RAU-FIPRO®, constructiei perfectionate a profilului si sistemului de rigidizare integrat (IVS)
 • Folosindu-se sticla corespunzatoare, ferestrele din profile GENEO sunt potrivite pentru casele pasive
 • Latura vizibila de 115 mm pentru o luminozitate optima
 • Stocare si productie rationala datorita prearmarii complete
 • Manipulare si montaj usor, datorita avantajului de greutate de pana la 40 % fata de sistemele de profile uzuale
 • Camere functionale pentru optimizarea cu termomodule a caracteristicilor izolatoare ale profilului
 • Adancime mare a faltului (66 mm) pentru montarea de geam triplu
 • Presiune redusa la inchidere, astfel rezultand o deschidere si o inchidere sensibil mai usoare, datorita geometriei inovatoare a garniturii
 • Ecologic, fiind reciclabil

In materie de eficienta energetica, GENEO® ocupa primul loc

Profilele GENEO® sunt utilizate pentru ferestrele termopan cu cea mai ridicata eficienta energetica din clasa lor. Acestea va ofera confortul ambiental pe care l-ati dorit intotdeauna.Eficienta energetica

 • Raspunsul perfect la insuficienta materiilor prime si la cresterea pretului la energia electrica
 • Cu ferestrele din profile GENEO®, pierderile de energie se reduc substantial
 • Pentru cladiri noi sau existente

Ferestre cu izolare termica optima


 • Cel mai inalt coeficient de izolare termica si cea mai mare economie de energie prin intermediul ferestrelor din profile GENEO®
TOP