Despre noi

Prin serviciile oferite si produsele comercializate, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie vasta experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre in industria de profil si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

 

Strategia de dezvoltare continua

Respectarea angajamentelor pe care Bestroll Expert si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

 

Ce oferim clientilor nostri

Oferim clientilor nostri o gama diversificata de produse :  tamplarie pvc si aluminiu, rulouri exterioare aluminiu , usi de garaj sectionale si tip rulou, rolete textile simple, rolete casetate, rolete zebra, jaluzele orizontale, jaluzele verticale, copertine, storuri bambus, plase insecte balamale si rulou, glafuri si alte produse complementare usilor si ferestrelor.

 

TOP